Als vrouwen, hebben wij ontzettend veel keus aan schoenen. Maar ook aan andere kledingstukken. En we willen ons niet altijd super netjes kleden. Ook wij hebben een wat stoerdere kant. En tegenwoordig is het ook normaal om helemaal jezelf te zijn, ook op werk. Dus dan hoef je niet altijd super netjes gekleed naar kantoor te komen. Maar kan je ook een wat stoerdere outfit aantrekken. Maar dan wel zo, dat het stoer, maar ook netjes tegelijk is.

 

Wat trek jij aan?

Wanneer je een net wat stoerdere outfit wilt aan trekken, kan je dat op verschillende manieren doen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

Je kan een outfit wat stoerder maken met een spijkerbroek. Een broek met wat versleten stukken. Maar om het netjes te houden mogen er geen gaten in zitten. Want wanneer er gaten in de broek zitten is het eigenlijk al niet meer netjes. En je wilt het nog wel netjes houden. Daar gaat het eigenlijk om. 

 

In de winter kan je een outfit ook altijd wat stoerder maken met een jasje of een trui. Dit kan je dan ook netjes combineren met een nette spijkerbroek, een pantalon eventueel of een rok. Zo kan jij je in de winter lekker warm kleden, tegelijk ook stoer maar ook nog netjes. Dat is toch helemaal top?

 

Een nette outfit kan je ook een stuk stoerder maken door schoenen. Neem bijvoorbeeld een kijken bij Van Arendonk, daar hebben ze vele verschillende merken. Dan zit er altijd wel een leuke stoere sneaker, laars of schoen bij waarmee jij jouw outfit mee kan afmaken. Zo hebben ze bijvoorbeeld bij Toral Shoes hele stoere sneakers die je onder een nette jurk, rok of spijkerbroek kan dragen om het iets stoerder te maken. Of wanneer je het nog iets vrouwelijker wilt houden, kan je ook gaan voor een stoere laars of cowboy laars om de outfit wat stoerder te maken maar toch vrouwelijk te houden.

 

Zo heb je natuurlijk veel verschillende mogelijkheden om een outfit wat stoerder te maken. Buiten dat je naar de kleding kan kijken, kan je ook altijd kijken naar sieraden om een outfit wat stoerder te maken. Zo heb je wat groffere armbanden of oorbellen die een wat grotere statement kunnen maken bij de outfit dan hele subtiele sieraden. Je hebt dus veel verschillende mogelijkheden om een outfit wat stoerder te maken ondanks dat je het allemaal heel netjes houdt. Hoe ga jij jouw outfit stoerder maken?