Sinds kleins af aan gebruik ik al overal de fiets voor. Vroeger ging ik elke dag op de fiets naar school en op de fiets naar de voetbal. Ik gebruikte de fiets eigenlijk overal voor. Voor zowel lange als korte afstanden was de fiets voor mij ideaal. Op die manier kwam ik ook elke dag eenvoudig aan mijn dagelijkse beweging. Ik heb in mijn leven al meerdere fietsen versleten. Ik was vooral een liefhebber van mountainbikes, omdat ik daarmee ook goed kon fietsen op bospaden. Nu ik wat ouder ben geworden, hecht ik wat minder waarde aan mijn fiets. Ik heb mijn fiets in de afgelopen jaren ook een beetje verloederd. Zoals de titel ook zegt, heeft mijn fiets zijn beste tijd wel gehad en was daarom ook toe aan vervanging.

Waarom een nieuwe fiets?

Er mankeerde best veel aan mijn oude fiets. De remmen functioneerde niet meer optimaal, de banden liepen snel leeg en er mistte een aantal spaken in mijn wiel. Kortom, een nieuwe fiets was hoognodig. Nog steeds is de fiets voor mij het vervoersmiddel waar ik het meeste gebruik van maak. Daarom was het ook belangrijk om een nieuwe fiets te kopen, zodat ik weer veilig op de weg kon en daar een aantal jaar weer mee vooruit kon. Maar ik hoefde niet perse een gloednieuwe fiets uit de winkel, maar ik was juist op zoek naar tweedehands fietsen Den Haag. De fiets moest wel in goede staat zijn en volledig zijn opgeknapt. Nadat ik op het internet een advertentie zag, ben ik langs de winkel gegaan en heb ik voor een mooie zwarte fiets gekozen.

Mijn keuze voor een tweedehands fiets

Ik was gelijk verkocht toen ik mijn fiets in de winkel zag staan. Hij zag er goed uit, had geen mankementen en was niet hoog geprijsd. Dat sloot perfect aan bij mijn wensen, want ik wilde niet veel geld kwijt zijn aan een nieuwe fiets, maar hij moest wel in een goede staat verkeren. De fiets waarvoor ik heb gekozen is een refurbished fiets die volledig is gerepareerd en opgeknapt. Na een proefrit wist ik zeker dat dat mijn nieuwe fiets zou worden. Ik heb hem nu een paar weken en ik ben nog steeds ontzettend tevreden en ik weet zeker dat ik er nog een lange tijd veel plezier van ga beleven.